Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JORDAN KAZANICE Analni Tatry
Attack Tactiek 523
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 24
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Wojewoda speelt de bal door. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thuelsen draait met de bal, schiet en ... Siekierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - Analni Tatry 0:1

27e minuut.
Legčević rent richting de bal. Grzędzicki is nu in balbezit. Legčević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Legčević krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ukleja met een harde bal richting middenveld. Poziemski heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Roztoczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JORDAN KAZANICE - Analni Tatry 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JORDAN KAZANICE 52%, Analni Tatry 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JORDAN KAZANICE - Analni Tatry 1:1

50e minuut.
Wojewoda geeft de bal voor. Daar is Ciesielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki is nu in balbezit. Ciesielski is nu in balbezit. Ciesielski haalt uit met een fantastische trap. Roztoczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Wojewoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Didyk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Legčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Legčević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Legčević met een sublieme pass. Ciupik is nu in balbezit. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Didyk rent richting de bal. Didyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - Analni Tatry 2:1

87e minuut.
Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua onderschept slim de pass. Dall`Acqua passt de bal in één keer door. Thuelsen rent richting de bal. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JORDAN KAZANICE 41%, Analni Tatry 59%.
JORDAN KAZANICE - Analni Tatry 2:1