Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Test 1278 FC Jaworscy
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski geeft een lange en hoge pass. Kochanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kochanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak rent richting de bal. Kochanowski is nu in balbezit. Kochanowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szymborski de bal onder controle te krijgen. Rokita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1278 - FC Jaworscy 1:0

29e minuut.
Leśniowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pigłowski kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Gołębiewski zijn tegenspeler op de grond. Gołębiewski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kufajewski kopt de bal weg. Peryt probeert de bal aan de voet te houden. Kasprzyk rent richting de bal. Peryt onderschept slim de pass. Peryt schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Sałata met een snelle inworp. Madoń geeft een lange en hoge pass. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sałata de bal onder controle te krijgen. Peryt is nu in balbezit. Peryt schiet op doel. Ogaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Test 1278 - FC Jaworscy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1278 42%, FC Jaworscy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Test 1278 - FC Jaworscy 1:1

47e minuut.
Praski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kryszak de bal. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Kochanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pigłowski probeert de bal met de borst te controleren. Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Kochanowski rent richting de bal. Kochanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gołębiewski onderschept slim de pass. Gołębiewski geeft een lange en hoge pass. Kochanowski is nu in balbezit. Kochanowski draait met de bal, schiet en ... Rokita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1278 - FC Jaworscy 2:1

65e minuut.
Rypkamito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aliancki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pigłowski is nu in balbezit. Praski is nu in balbezit. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Rokita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1278 - FC Jaworscy 3:1

73e minuut.
Kufajewski passt de bal zonder na te denken. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Kochanowski rent richting de bal. Kochanowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1278 - FC Jaworscy 4:1

79e minuut.
Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski speelt de bal door. Klungelig pakt Ziętek de bal. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1278 46%, FC Jaworscy 54%.
Test 1278 - FC Jaworscy 4:1