Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JORDAN KAZANICE BRDYUJŚCIE
Attack Tactiek eksperyment
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Sujko met een sublieme pass. Daar is Gefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gefel speelt de bal door. Ciesielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciesielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ukleja geeft een hoge lob. Daar is Brzustewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolpa verovert de bal door een tackle van achteren. Mortari verovert de bal door een tackle van achteren. Mortari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:1

15e minuut.
Stolpa geeft een hoge lob. Warowy geeft een hoge lob. Melo kopt de bal weg. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło draait met de bal, schiet en ... Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biegajło rent richting de bal. Biegajło haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mortari passt de bal zonder na te denken. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło probeert naar een medespeler te passen. Melo rent richting de bal. Melo schiet op doel. Siekierka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:2

18e minuut.
Biegajło passt de bal zonder na te denken. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşçıoğlu speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap. Siekierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz met een sublieme pass. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło haalt uit met een fantastische trap. Siekierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:3

27e minuut.
Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ... Pol probeert de bal aan de voet te houden. Siekierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:4

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzędzicki de bal onder controle te krijgen. Mortari is nu in balbezit. Mortari met een sublieme pass. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo schiet op doel. Siekierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek geeft een hoge lob. Mrowiec met een sublieme pass. Daar is Taşçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo met een sublieme pass. Olszowiak rent richting de bal. Biegajło verovert de bal door een tackle van achteren. Biegajło schiet op doel. Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:5

43e minuut.
Brzustewicz passt de bal met de wreef. Biegajło probeert de bal met de borst te controleren. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:6

44e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja speelt de bal door. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Melo rent richting de bal. Melo schiet op doel. Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JORDAN KAZANICE 86%, BRDYUJŚCIE 14%.
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:6

47e minuut.
Siekierka met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Melo probeert naar een medespeler te passen. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło haalt uit met een fantastische trap. Siekierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mortari kopt de bal weg. Daar is Biegajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ... Pol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşçıoğlu geeft de bal voor. Biegajło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:7

73e minuut.
Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel. Siekierka bokst de bal weg.

76e minuut.
Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo rent richting de bal. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ... Siekierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Świstek is nu in balbezit. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz met een sublieme pass. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:8

83e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Biegajło is nu in balbezit. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Siekierka met een harde bal richting middenveld. Mortari kopt de bal weg. Melo is nu in balbezit. Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Taşçıoğlu rent richting de bal. Taşçıoğlu passt de bal zonder na te denken. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JORDAN KAZANICE 85%, BRDYUJŚCIE 15%.
JORDAN KAZANICE - BRDYUJŚCIE 0:9