Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONB Fryba RDK
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. Pleśniak rent richting de bal. Mikołajczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pleśniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubik neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej speelt de bal door. Słomianka rent richting de bal. Słomianka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oberlan geeft de bal voor. Półćwiartek rent richting de bal. Śrutwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śrutwa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Półćwiartek rent richting de bal. Półćwiartek geeft een hoge lob. Mikołajczyk is nu in balbezit. Pleśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśniak schiet op doel. Danielczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łaski probeert de bal aan de voet te houden. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak schiet op doel. Danielczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONB Fryba - RDK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONB Fryba 68%, RDK 32%.
ONB Fryba - RDK 0:1

53e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Oberlan is nu in balbezit. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ONB Fryba - RDK 0:2

75e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Słomianka passt de bal zonder na te denken. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak schiet op doel. Mikołajczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danielczyk bokst de bal weg.

82e minuut.
Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka speelt de bal door. Daar is Pleśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mikołajczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONB Fryba - RDK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONB Fryba 60%, RDK 40%.
ONB Fryba - RDK 0:3