Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoGi Team Analni Tatry
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 24.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Dall`Acqua probeert naar een medespeler te passen. Thuelsen heeft problemen om de bal te vangen. Polakowski geeft de bal voor. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wielgosz geeft een lange en hoge pass. Çilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli passt de bal met de wreef. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thuelsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Çilli geeft een hoge lob. Legčević is nu in balbezit. Legčević probeert naar een medespeler te passen. Çilli rent richting de bal. Çilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dall`Acqua schiet op doel. Kosiorowski kopt de bal weg. Dall`Acqua rent richting de bal. Thuelsen rent richting de bal. Thuelsen schiet op doel. De bal raakt de paal. Kosiorowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YoGi Team - Analni Tatry 0:1

22e minuut.
Błażej onderschept slim de pass. Błażej speelt de bal door. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YoGi Team - Analni Tatry 1:1

44e minuut.
Legčević is nu in balbezit. Legčević met een sublieme pass. Dumitraşcu is nu in balbezit. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoGi Team - Analni Tatry 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoGi Team 55%, Analni Tatry 45%.
YoGi Team - Analni Tatry 1:2

56e minuut.
Dall`Acqua heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Acqua geeft de bal voor. Daar is Wielgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuelsen onderschept slim de pass. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniak is nu in balbezit. Dumitraşcu onderschept slim de pass. Dumitraşcu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoGi Team 61%, Analni Tatry 39%.
YoGi Team - Analni Tatry 1:2