Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0051
  • Stadion: Klatka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12406
KSW Płock JORDAN KAZANICE
wing Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 22
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schwarzbach de bal. Schwarzbach speelt de bal door. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rózsa met een snelle inworp. Pangaré geeft een lange en hoge pass. Schwarzbach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pangaré probeert naar een medespeler te passen. Arzu is nu in balbezit. Klungelig pakt Schwarzbach de bal. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ... Siekierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 1:0

13e minuut.
Ziętek met de inworp. Pangaré geeft de bal voor. Schwarzbach kopt de bal weg. Schwarzbach rent richting de bal. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ... Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 2:0

17e minuut.
Pryliński geeft een hoge lob. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel. Siekierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 3:0

19e minuut.
Schwarzbach speelt de bal door. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa geeft de bal voor. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 4:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Olszowiak de bal onder controle te krijgen. Pryliński speelt de bal door. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ... Siekierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 5:0

28e minuut.
Rózsa is nu in balbezit. Rózsa passt de bal met de wreef. Schwarzbach is nu in balbezit. Schwarzbach schiet op doel. Siekierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 6:0

38e minuut.
Stolpa kopt de bal weg. Miletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miletto geeft een lange en hoge pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Rózsa rent richting de bal. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arzu rent richting de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 30%, JORDAN KAZANICE 70%.
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 7:0

53e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft de bal voor. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Schwarzbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pangaré passt de bal met de wreef. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Siekierka bokst de bal weg.

57e minuut.
Schwarzbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arzu is nu in balbezit. Arzu passt de bal zonder na te denken. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Miletto verovert de bal door een tackle van achteren. Miletto geeft een lange en hoge pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Siekierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 8:0

61e minuut.
Klungelig pakt Didyk de bal. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Schwarzbach de bal. Schwarzbach draait met de bal, schiet en ... Siekierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pryliński onderschept slim de pass. Pryliński speelt de bal door. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 9:0

82e minuut.
Pangaré onderschept slim de pass. Pangaré probeert naar een medespeler te passen. Schwarzbach rent richting de bal. Schwarzbach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Świstek heeft problemen om de bal te vangen. Pryliński onderschept slim de pass. Pryliński speelt de bal door. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klich is nu in balbezit. Klich geeft een hoge lob. Arzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwarzbach rent richting de bal. Schwarzbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 29%, JORDAN KAZANICE 71%.
KSW Płock - JORDAN KAZANICE 9:0