Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0051
  • Stadion: RDK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2792
RDK CieniasyZeWsi
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Mularski passt de bal zonder na te denken. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubik de bal onder controle te krijgen. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak schiet op doel. Pieniążek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kubik speelt de bal door. Słomianka rent richting de bal. Matyjasek rent richting de bal. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pleśniak rent richting de bal. Pieniążek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDK - CieniasyZeWsi 1:0

37e minuut.
Kornacki geeft een hoge lob. Inworp. Wilimowski met de inworp. Słomianka rent richting de bal. Słomianka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Augustyn geeft een lange en hoge pass. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK 47%, CieniasyZeWsi 53%.
RDK - CieniasyZeWsi 1:0

60e minuut.
Sioćko passt de bal met de wreef. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka passt de bal in één keer door. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Półćwiartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półćwiartek geeft een lange en hoge pass. Słomianka speelt de bal door. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sioćko kopt de bal weg. Radwański probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek is nu in balbezit. Sioćko rent richting de bal. Sioćko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK 34%, CieniasyZeWsi 66%.
RDK - CieniasyZeWsi 1:0