Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Domany qshaA
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Szałachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński geeft een hoge lob. Zajda is nu in balbezit. Domaszewski onderschept slim de pass. Domaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Łeptuch kopt de bal weg. Witczak heeft problemen om de bal te vangen. Sodomlak is nu in balbezit. Witczak verovert de bal door een tackle van achteren. Witczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kubelec rent richting de bal. Blaszkiewicz onderschept slim de pass. Blaszkiewicz met een sublieme pass. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blaszkiewicz onderschept slim de pass. Blaszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Pauka de bal. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Domaszewski is nu in balbezit. Polczyk rent richting de bal. Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Domaszewski draait met de bal, schiet en ... Terlecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bieczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski haalt uit met een fantastische trap. Terlecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda onderschept slim de pass. Sodomlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sodomlak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domany 41%, qshaA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Domany - qshaA 0:0

47e minuut.
Witczak rent richting de bal. Sodomlak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubelec. Sodomlak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sodomlak kan niet meer verder spelen. Mielcarz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zajda geeft een lange en hoge pass. Witczak is nu in balbezit. Mielcarz onderschept slim de pass. Blaszkiewicz rent richting de bal. Blaszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Witczak heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarz is nu in balbezit. Kubelec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubelec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Daar is Łazarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazarz met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Życiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski geeft de bal voor. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski haalt uit met een fantastische trap. Terlecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domany - qshaA 1:0

62e minuut.
Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Siudziński is nu in balbezit. Blaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Łeptuch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielcarz met een snelle inworp. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Szałachowski speelt de bal door. Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszkiewicz met een sublieme pass. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pauka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domany - qshaA 2:0

81e minuut.
Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Szałachowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witczak. Szałachowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szałachowski kan niet meer verder spelen. Baszak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak geeft de bal voor. Łazarz kopt de bal weg. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domany 28%, qshaA 72%.
FC Domany - qshaA 2:0