Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry FC Jaworscy
523 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Thuelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thuelsen met een sublieme pass. Dall`Acqua rent richting de bal. Thuelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Prihatin geeft de bal voor. Leśniowski kopt de bal weg. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt haalt uit met een fantastische trap. Górak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Leśniowski is nu in balbezit. Ciupik onderschept slim de pass. Ciupik geeft de bal voor. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dall`Acqua heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Acqua geeft de bal voor. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 43%, FC Jaworscy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Analni Tatry - FC Jaworscy 0:0

54e minuut.
Çilli speelt de bal door. Legčević heeft problemen om de bal te vangen. Peryt begaat een overtreding. Peryt krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski geeft een hoge lob. Ciupik kopt de bal weg. Dall`Acqua rent richting de bal. Dall`Acqua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC Jaworscy 1:0

62e minuut.
Poziemski geeft de bal voor. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen passt de bal in één keer door. Dall`Acqua is nu in balbezit. Dall`Acqua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC Jaworscy 2:0

66e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft de bal voor. Ziętek speelt de bal door. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miszczyk met een snelle inworp. Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft een lange en hoge pass. Peryt springt en kopt de bal. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prihatin de bal. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - FC Jaworscy 2:1

85e minuut.
Thuelsen passt de bal in één keer door. Dall`Acqua is nu in balbezit. Leśniowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leśniowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 52%, FC Jaworscy 48%.
Analni Tatry - FC Jaworscy 2:1