Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0052
  • Stadion: FC Gdak Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Gdak WhiskyDrinkers
First Tactiek wd
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Socha rent richting de bal. Socha passt de bal zonder na te denken. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dyrcz verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga met een sublieme pass. Vitoň kopt de bal weg. Dyrcz kan de bal niet met de borst controleren. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vitoň verovert de bal door een tackle van achteren. Vitoň speelt de bal door. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz onderschept slim de pass. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimko rent richting de bal. Klimko passt de bal met de wreef. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre geeft een lange en hoge pass. Săvoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dyrcz onderschept slim de pass. Dyrcz speelt de bal door. Socha rent richting de bal. Socha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Klimko de bal. Klimko met een sublieme pass. Incau is nu in balbezit. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tlaga trapt de bal weg. Hamadi kopt de bal weg. Klungelig pakt Buđen de bal. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dyrcz met een sublieme pass. Socha is nu in balbezit. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... Tlaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:2

34e minuut.
Drożdżewski geeft een hoge lob. Frontzeck probeert de bal aan de voet te houden. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rubano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyrcz de bal. Huddlestone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyrcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tlaga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 63%, WhiskyDrinkers 37%.
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:2

49e minuut.
Tlaga met een harde bal richting middenveld. Rubano rent richting de bal. Rubano met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyrcz de bal. Dyrcz schiet op doel. Tlaga bokst de bal weg. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mellili kopt de bal weg. Daar is Antkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:3

64e minuut.
Hamadi rent richting de bal. Vitoň onderschept slim de pass. Vitoň probeert naar een medespeler te passen. Socha rent richting de bal. Socha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak speelt de bal door. Mellili probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz kan de bal niet met de borst controleren. Dyrcz geeft de bal voor. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Popa passt de bal met de wreef. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha schiet op doel. Tlaga bokst de bal weg. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:4

75e minuut.
Huddlestone geeft de bal voor. Hamadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubano. Rubano krijgt een gele kaart. Hamadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Incau met een snel genomen vrije trap. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Dyrcz speelt de bal door. Klungelig pakt Socha de bal. Incau is nu in balbezit. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:5

87e minuut.
Rubano rent richting de bal. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubano probeert naar een medespeler te passen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ... Tlaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 62%, WhiskyDrinkers 38%.
FC Gdak - WhiskyDrinkers 0:5