Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobrzyniewo Duże Crystal Palacce
Attack Tactiek Senior
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 26.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Żłobiński onderschept slim de pass. Inworp. Bodzioch met een snelle inworp. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodzioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bajron rent richting de bal. Bajron passt de bal zonder na te denken. Raczek rent richting de bal. Raczek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lankiewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mielcarek is nu in balbezit. Kulpaka verovert de bal door een tackle van achteren. Massacri probeert naar een medespeler te passen. Olwert rent richting de bal. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Żłobiński rent richting de bal. Bodzioch verovert de bal door een tackle van achteren. Bodzioch speelt de bal door. Olwert is nu in balbezit. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo Duże 73%, Crystal Palacce 27%.
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:1

48e minuut.
Massacri passt de bal zonder na te denken. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek passt de bal in één keer door. Olwert rent richting de bal. Olwert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:2

55e minuut.
Tadejewski is nu in balbezit. Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Massacri speelt de bal door. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kukiełka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodzioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tadejewski kopt de bal weg. Szkudelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajron is nu in balbezit. Bajron probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko onderschept slim de pass. Łobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch passt de bal in één keer door. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel. Niejadlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Niejadlik met een harde bal richting middenveld. Tarnawski kopt de bal weg. Mielcarek is nu in balbezit. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:3

86e minuut.
Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massacri onderschept slim de pass. Massacri probeert naar een medespeler te passen. Olwert rent richting de bal. Olwert draait met de bal, schiet en ... Niejadlik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olwert rent richting de bal. Olwert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo Duże 74%, Crystal Palacce 26%.
Dobrzyniewo Duże - Crystal Palacce 0:4