Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnus044 Fc Jagiellonia
Attack Tactiek 343
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 24.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Petasz rent richting de bal. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - Fc Jagiellonia 0:1

14e minuut.
Tomczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rajtuz de bal. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Łyskawa heeft problemen om de bal te vangen. Ohman onderschept slim de pass. Ohman passt de bal met de wreef. Chlorek rent richting de bal. Chlorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magnus044 - Fc Jagiellonia 1:1

20e minuut.
Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski rent richting de bal. Korzonek onderschept slim de pass. Korzonek geeft een hoge lob. Kazanowski springt en kopt de bal. Kudłaty bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 43%, Fc Jagiellonia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnus044 - Fc Jagiellonia 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Raczkowski de bal. Chlorek is nu in balbezit. Chlorek passt de bal in één keer door. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz probeert naar een medespeler te passen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtuz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chlorek is nu in balbezit. Chlorek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kudłaty met een harde bal richting middenveld. Gołaszewski rent richting de bal. Kosiorowski onderschept slim de pass. Kosiorowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 52%, Fc Jagiellonia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnus044 - Fc Jagiellonia 1:1