Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C GRiG KS Odra Bytom
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Więcławski verovert de bal door een tackle van achteren. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman met een sublieme pass. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał passt de bal in één keer door. Salej rent richting de bal. Snitko onderschept slim de pass. Snitko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek passt de bal zonder na te denken. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś geeft een lange en hoge pass. Snitko rent richting de bal. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mrowiec onderschept slim de pass. Mrowiec speelt de bal door. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gawrysiak passt de bal in één keer door. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ... Kalkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Koman probeert naar een medespeler te passen. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski passt de bal in één keer door. Leśnik rent richting de bal. Leśnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawrysiak is nu in balbezit. Gawrysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 58%, KS Odra Bytom 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C GRiG - KS Odra Bytom 0:0

47e minuut.
Łokietek speelt de bal door. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski passt de bal in één keer door. Gawrysiak is nu in balbezit. Gawrysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Leśnodorski rent richting de bal. Naruszewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśnodorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leśnodorski neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Salej de bal. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec passt de bal zonder na te denken. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Białostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka met een sublieme pass. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Michniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Mrowiec rent richting de bal. Mrowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 52%, KS Odra Bytom 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C GRiG - KS Odra Bytom 0:0