Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnus044 FC Gdak
Attack Tactiek First
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi passt de bal zonder na te denken. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Couderc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Couderc is nu in balbezit. Couderc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:1

5e minuut.
Klimko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimko met een sublieme pass. Vanden Borre geeft een lange en hoge pass. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:2

11e minuut.
Klimko probeert naar een medespeler te passen. Hamadi speelt de bal door. Filipescu met een sublieme pass. Couderc is nu in balbezit. Couderc draait met de bal, schiet en ... Kudłaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Żydło de bal onder controle te krijgen. Couderc is nu in balbezit. Couderc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:3

16e minuut.
Filipescu speelt de bal door. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki geeft een hoge lob. Couderc is nu in balbezit. Couderc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ostocki geeft een hoge lob. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre met een sublieme pass. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck draait met de bal, schiet en ... Kudłaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu verovert de bal door een tackle van achteren. Filipescu speelt de bal door. Couderc rent richting de bal. Couderc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klimko verovert de bal door een tackle van achteren. Klimko speelt de bal door. Vanden Borre speelt de bal door. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 67%, FC Gdak 33%.
Magnus044 - FC Gdak 0:4

52e minuut.
Klimko heeft problemen om de bal te vangen. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre geeft een hoge lob. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:5

55e minuut.
Filipescu speelt de bal door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Frontzeck draait met de bal, schiet en ... Kudłaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Incau geeft een lange en hoge pass. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grelecki krijgt een gele kaart. Couderc raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Couderc de bal. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hamadi passt de bal met de wreef. Daar is Couderc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc is nu in balbezit. Couderc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:6

62e minuut.
Couderc is nu in balbezit. Couderc probeert naar een medespeler te passen. Hamadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre passt de bal in één keer door. Couderc is nu in balbezit. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:7

69e minuut.
Huddlestone onderschept slim de pass. Huddlestone geeft de bal voor. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:8

72e minuut.
Inworp. Filipescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Vanden Borre controleert de bal met de borst. Vanden Borre geeft een hoge lob. Grelecki kopt de bal weg. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kudłaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hamadi geeft een lange en hoge pass. Filipescu kopt de bal weg. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - FC Gdak 0:9

90e minuut.
Incau rent richting de bal. Gołaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Incau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Incau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frontzeck kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 66%, FC Gdak 34%.
Magnus044 - FC Gdak 0:9