Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WhiskyDrinkers Przemsza Maczki
wd Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Dyrcz controleert de bal met de borst. Batko verovert de bal door een tackle van achteren. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha draait met de bal, schiet en ... Smolarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 1:0

8e minuut.
Socha rent richting de bal. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyrcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antkowiak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Socha de bal. Socha haalt uit met een fantastische trap. Daar is Renusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Antkowiak passt de bal in één keer door. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha passt de bal zonder na te denken. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz schiet op doel. Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 3:0

20e minuut.
Socha probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mellili de bal onder controle te krijgen. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 4:0

28e minuut.
Rubano geeft een lange en hoge pass. Antkowiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyrcz de bal. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. Bobula probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak met een sublieme pass. Socha rent richting de bal. Socha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bobula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 5:0

32e minuut.
Drożdżewski geeft een hoge lob. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trato rent richting de bal. Socha onderschept slim de pass. Socha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Rubano is nu in balbezit. Rubano passt de bal zonder na te denken. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Antkowiak kopt de bal weg. Daar is Dyrcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz passt de bal met de wreef. Socha heeft problemen om de bal te vangen. Socha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. Socha krijgt zijn hoofd ertegen. Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Batko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 6:0

43e minuut.
Mellili kopt de bal weg. Daar is Stęplowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 29%, Przemsza Maczki 71%.
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 7:0

47e minuut.
Rubano geeft de bal voor. Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha passt de bal in één keer door. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dyrcz geeft een lange en hoge pass. Bobula probeert de bal aan de voet te houden. Batko is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak speelt de bal door. Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak speelt de bal door. Socha rent richting de bal. Socha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bobula geeft een hoge lob. Famulski rent richting de bal. Rubano maakt een afschuwelijke overtreding. Rubano krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bobula is nu in balbezit. Bobula geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubano met een snelle inworp. Dyrcz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mellili probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz passt de bal met de wreef. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rubano passt de bal met de wreef. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Socha de bal. Socha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 8:0

75e minuut.
Mellili passt de bal met de wreef. Rubano rent richting de bal. Rubano speelt de bal door. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mellili speelt de bal door. Socha rent richting de bal. Socha passt de bal zonder na te denken. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 9:0

83e minuut.
Socha geeft een hoge lob. Daar is Bobula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 10:0

88e minuut.
Mellili verovert de bal door een tackle van achteren. Mellili geeft de bal voor. Antkowiak speelt de bal door. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz probeert naar een medespeler te passen. Rubano probeert naar een medespeler te passen. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 24%, Przemsza Maczki 76%.
WhiskyDrinkers - Przemsza Maczki 11:0