Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crystal Palacce F.C GRiG
Senior Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Białostocki met de inworp. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal zonder na te denken. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel. Kalkowski bokst de bal weg. Mielik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Palacce - F.C GRiG 1:0

20e minuut.
Kaczka met een snelle inworp. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś passt de bal zonder na te denken. Olwert rent richting de bal. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Więcławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński onderschept slim de pass. Łoziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olwert schiet op doel. Kalkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Palacce - F.C GRiG 2:0

38e minuut.
Mielcarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski onderschept slim de pass. Olwert rent richting de bal. Olwert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Naruszewicz geeft de bal voor. Krupczak kopt de bal weg. Massacri is nu in balbezit. Massacri passt de bal in één keer door. Bodzioch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Palacce 33%, F.C GRiG 67%.
Crystal Palacce - F.C GRiG 2:0

59e minuut.
Massacri probeert naar een medespeler te passen. Kuroś rent richting de bal. Tarnawski begaat een overtreding. Tarnawski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Więcławski speelt de bal door. Szkudelski rent richting de bal. Snitko onderschept slim de pass. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łobos trapt de bal weg van het doel. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarnawski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tarnawski kan niet meer verder spelen. Kuroś met een sublieme pass. Włodowski komt het veld opgelopen. Massacri met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Więcławski onderschept slim de pass. Więcławski speelt de bal door. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Massacri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Palacce 37%, F.C GRiG 63%.
Crystal Palacce - F.C GRiG 2:0