Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WhiskyDrinkers Zagłębie Blachownia
wd Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 16.9
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Rubano is nu in balbezit. Rubano geeft een lange en hoge pass. Socha heeft problemen om de bal te vangen. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Socha krijgt zijn hoofd ertegen. Bazela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 1:0

8e minuut.
Szarawarski is nu in balbezit. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili speelt de bal door. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mellili met een sublieme pass. Karpiuk rent richting de bal. Kobyłecki is nu in balbezit. Dyrcz onderschept slim de pass. Dyrcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 2:0

13e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak speelt de bal door. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Socha speelt de bal door. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. Kobyłecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 3:0

16e minuut.
Antkowiak onderschept slim de pass. Mellili rent richting de bal. Mellili passt de bal met de wreef. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szarawarski probeert de bal aan de voet te houden. Socha is nu in balbezit. Joachimowicz is nu in balbezit. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha draait met de bal, schiet en ... Bazela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 4:0

22e minuut.
Kobyłecki onderschept slim de pass. Kobyłecki speelt de bal door. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz onderschept slim de pass. Dyrcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rubano probeert de bal met de borst te controleren. Rubano speelt de bal door. Daar is Kobyłecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft een lange en hoge pass. Korecki heeft problemen om de bal te vangen. Rubano is nu in balbezit. Rubano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Mellili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellili met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drożdżewski passt de bal met de wreef. Mellili is nu in balbezit. Mellili geeft de bal voor. Socha rent richting de bal. Socha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Popa speelt de bal door. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz passt de bal zonder na te denken. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 5:0

41e minuut.
Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili geeft de bal voor. Korecki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rubano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel. Bazela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 23%, Zagłębie Blachownia 77%.
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 5:0

50e minuut.
Karpiuk is nu in balbezit. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak met een sublieme pass. Socha heeft problemen om de bal te vangen. Socha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Mellili met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 6:0

55e minuut.
Kobyłecki rent richting de bal. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak passt de bal in één keer door. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Antkowiak kopt de bal weg. Socha rent richting de bal. Karpiuk is nu in balbezit. Socha onderschept slim de pass. Socha passt de bal in één keer door. Bazela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Vitoň rent richting de bal. Vitoň passt de bal met de wreef. Rubano probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak met een sublieme pass. Socha is nu in balbezit. Socha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Joachimowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 7:0

67e minuut.
Karpiuk onderschept slim de pass. Karpiuk geeft een hoge lob. Inworp. Mellili met een snelle inworp. Socha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rubano passt de bal zonder na te denken. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz geeft een hoge lob. Mellili rent richting de bal. Mellili geeft een lange en hoge pass. Bazela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 8:0

72e minuut.
Karpiuk geeft een hoge lob. Drożdżewski geeft de bal voor. Mellili is nu in balbezit. Mellili geeft de bal voor. Antkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Bazela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokosza geeft de bal voor. Karpiuk probeert de bal aan de voet te houden. Socha rent richting de bal. Socha geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak passt de bal in één keer door. Rubano probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 9:0

80e minuut.
Korecki rent richting de bal. Rubano onderschept slim de pass. Rubano geeft de bal voor. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Mellili onderschept slim de pass. Mellili probeert naar een medespeler te passen. Socha rent richting de bal. Socha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 10:0

88e minuut.
Mellili probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak speelt de bal door. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 14%, Zagłębie Blachownia 86%.
WhiskyDrinkers - Zagłębie Blachownia 10:0