Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C GRiG FC Gdak
Normal Tactiek First
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 36.4
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Snitko speelt de bal door. Więcławski is nu in balbezit. Więcławski probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Incau kopt de bal weg. Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck schiet op doel. Kalkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:1

4e minuut.
Kaczka passt de bal zonder na te denken. Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamadi passt de bal met de wreef. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:2

8e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huddlestone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białostocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huddlestone geeft een hoge lob. Mrowiec wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Łokietek kopt de bal weg. Filipescu heeft problemen om de bal te vangen. Filipescu met een sublieme pass. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:3

15e minuut.
Filipescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Naruszewicz de bal. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:4

19e minuut.
Kaczka rent richting de bal. Kaczka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanden Borre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Couderc is nu in balbezit. Couderc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:5

20e minuut.
Frontzeck passt de bal zonder na te denken. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre passt de bal in één keer door. Couderc rent richting de bal. Couderc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Filipescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Frontzeck de bal. Frontzeck speelt de bal door. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Snitko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec begaat een overtreding. Mrowiec krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klimko verovert de bal door een tackle van achteren. Klimko met een sublieme pass. Hamadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frontzeck de bal. Frontzeck geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:6

36e minuut.
Klungelig pakt Frontzeck de bal. Frontzeck speelt de bal door. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc schiet op doel. Kalkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:7

42e minuut.
Klungelig pakt Filipescu de bal. Filipescu speelt de bal door. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc rent richting de bal. Couderc draait met de bal, schiet en ... Kalkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 85%, FC Gdak 15%.
F.C GRiG - FC Gdak 0:8

52e minuut.
Mrowiec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimko met een snelle inworp. Vanden Borre geeft de bal voor. Couderc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:9

57e minuut.
Łokietek is nu in balbezit. Filipescu onderschept slim de pass. Filipescu passt de bal zonder na te denken. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mielik is nu in balbezit. Couderc verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek begaat een overtreding. Łokietek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck geeft de bal voor. Hamadi heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Couderc is nu in balbezit. Couderc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:10

76e minuut.
Incau speelt de bal door. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre passt de bal zonder na te denken. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc geeft de bal voor. Hamadi is nu in balbezit. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck draait met de bal, schiet en ... Kalkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:11

79e minuut.
Mrowiec probeert naar een medespeler te passen. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hamadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Couderc de bal. Couderc passt de bal in één keer door. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu passt de bal met de wreef. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - FC Gdak 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 74%, FC Gdak 26%.
F.C GRiG - FC Gdak 0:12