Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homokomando KP Skrzaty
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


21e minuut.
Smolarz is nu in balbezit. Dzieszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - KP Skrzaty 1:0

23e minuut.
Czapiga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nierychlewski de bal onder controle te krijgen. Mąka rent richting de bal. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Polczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Chytroń verovert de bal door een tackle van achteren. Chytroń passt de bal in één keer door. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Nykiś rent richting de bal. Nykiś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bogdal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oleszczuk de bal. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk schiet op doel. Perzanowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dzieciuch geeft een hoge lob. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nierychlewski. Nierychlewski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homokomando - KP Skrzaty 2:0

39e minuut.
Gralak geeft een hoge lob. Dzieszuk kopt de bal weg. Smolarz heeft problemen om de bal te vangen. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homokomando 33%, KP Skrzaty 67%.
Homokomando - KP Skrzaty 2:0

56e minuut.
Nierychlewski passt de bal in één keer door. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niemczyk de bal. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Perzanowski geeft een hoge lob. Inworp. Bogdal met een snelle inworp. Daar is Nykiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykiś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Smolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarz probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Polczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bambrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mały komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homokomando 45%, KP Skrzaty 55%.
Homokomando - KP Skrzaty 2:0