Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fckotwicakolobrzeg KS Garbate Knury
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zentkiewicz passt de bal in één keer door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzek. Strzek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bronner rent richting de bal. Sputnik onderschept slim de pass. Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bronner onderschept slim de pass. Bronner geeft een lange en hoge pass. Daar is Fajdowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczak rent richting de bal. Witczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 1:0

20e minuut.
Pasternak geeft de bal voor. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda passt de bal in één keer door. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zentkiewicz is nu in balbezit. Witczak is nu in balbezit. Zentkiewicz onderschept slim de pass. Grzywiński onderschept slim de pass. Grzywiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 2:0

40e minuut.
Mądry is nu in balbezit. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski met een sublieme pass. Dożężka rent richting de bal. Dożężka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 2:1

41e minuut.
Witczak passt de bal in één keer door. Brzeżański heeft problemen om de bal te vangen. Brzeżański geeft de bal voor. Witczak is nu in balbezit. Witczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Strzek rent richting de bal. Strzek passt de bal in één keer door. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak verovert de bal door een tackle van achteren. Witczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fckotwicakolobrzeg 61%, KS Garbate Knury 39%.
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 2:1

57e minuut.
Stelmaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadzawicki. Stelmaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Morda met een snel genomen vrije trap. Dożężka is nu in balbezit. Dożężka draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 2:2

80e minuut.
Strzek probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. Witczak rent richting de bal. Witczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fckotwicakolobrzeg 52%, KS Garbate Knury 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fckotwicakolobrzeg - KS Garbate Knury 2:2