Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eFCe Drzefce BractwoPiwne
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 34.2
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Besora Capell bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora Capell probeert naar een medespeler te passen. Żelasko is nu in balbezit. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:1

14e minuut.
Lebioda rent richting de bal. Lebioda passt de bal met de wreef. Spal geeft een hoge lob. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kmiotek probeert naar een medespeler te passen. Mauger rent richting de bal. Mauger passt de bal zonder na te denken. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Spal verovert de bal door een tackle van achteren. Besora Capell is nu in balbezit. Besora Capell passt de bal met de wreef. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:2

35e minuut.
Inworp. Rembrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besora Capell probeert naar een medespeler te passen. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:3

41e minuut.
Butrym geeft een hoge lob. Wroński is nu in balbezit. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ... Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:4

41e minuut.
Oszczep met een sublieme pass. Klungelig pakt Czyżykowski de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:5

44e minuut.
Matuszyński geeft een lange en hoge pass. Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek geeft een lange en hoge pass. Mauger rent richting de bal. Mauger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eFCe Drzefce 61%, BractwoPiwne 39%.
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:6

47e minuut.
Besora Capell onderschept slim de pass. Besora Capell met een sublieme pass. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger draait met de bal, schiet en ... Żelasko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Besora Capell is nu in balbezit. Egressy is nu in balbezit. Besora Capell bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Butrym kopt de bal weg. Mauger rent richting de bal. Mauger speelt de bal door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:7

60e minuut.
Ryjek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besora Capell is nu in balbezit. Besora Capell passt de bal met de wreef. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Mauger is nu in balbezit. Mauger passt de bal met de wreef. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bochenek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Późniak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Karniszowaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rembrak probeert de bal met de borst te controleren. Czerkas is nu in balbezit. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Żelasko de bal onder controle te krijgen. Besora Capell speelt de bal door. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eFCe Drzefce 57%, BractwoPiwne 43%.
eFCe Drzefce - BractwoPiwne 0:8