Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Skrzaty Borussia Laksoon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Czapiga passt de bal in één keer door. Mały rent richting de bal. Łata onderschept slim de pass. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 1:0

9e minuut.
Łata verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal in één keer door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 1:1

15e minuut.
Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Mały is nu in balbezit. Grzyb is nu in balbezit. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały schiet op doel. Rzeźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 2:1

38e minuut.
Michnik rent richting de bal. Michnik geeft een hoge lob. Perzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Muchomorek rent richting de bal. Muchomorek schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Skrzaty 55%, Borussia Laksoon 45%.
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 2:1

53e minuut.
Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Częścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grzebinoga zijn tegenspeler op de grond. Grzebinoga krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nowomiejski geeft de bal voor. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz rent richting de bal. Mały rent richting de bal. Mały draait met de bal, schiet en ... Rzeźnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 3:1

71e minuut.
Muchomorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Długi rent richting de bal. Długi speelt de bal door. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Skrzaty 41%, Borussia Laksoon 59%.
KP Skrzaty - Borussia Laksoon 3:1