Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BractwoPiwne testaaaasj
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 22.5
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Dumiok is nu in balbezit. Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Egressy is nu in balbezit. Egressy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dumiok is nu in balbezit. Utibirgenovas onderschept slim de pass. Utibirgenovas passt de bal in één keer door. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Smutas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 1:0

13e minuut.
Jończy geeft de bal voor. Jańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Czajka verovert de bal door een tackle van achteren. Czajka passt de bal zonder na te denken. Mauger rent richting de bal. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Smutas trapt de bal weg van het doel. Dumiok kopt de bal weg. Czajka controleert de bal met de borst. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rumcajs rent richting de bal. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Spal passt de bal met de wreef. Mauger is nu in balbezit. Mauger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Egressy de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 3:0

39e minuut.
Butrym is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumiok. Butrym raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryjek met een snel genomen vrije trap. Egressy kopt de bal weg. Mauger heeft problemen om de bal te vangen. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Spal kan de bal niet met de borst controleren. Łubkowski rent richting de bal. Spal begaat een overtreding. Spal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 29%, testaaaasj 71%.
BractwoPiwne - testaaaasj 3:0

47e minuut.
Chmielak is nu in balbezit. Chmielak speelt de bal door. Spal is nu in balbezit. Spal geeft een hoge lob. Mauger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Borek is nu in balbezit. Borek passt de bal zonder na te denken. Spal probeert naar een medespeler te passen. Utibirgenovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Utibirgenovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy geeft een lange en hoge pass. Utibirgenovas is nu in balbezit. Utibirgenovas schiet op doel. Mauger probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 4:0

65e minuut.
Czajka is nu in balbezit. Czajka geeft de bal voor. Spal kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 5:0

77e minuut.
Dumiok onderschept slim de pass. Dumiok geeft een lange en hoge pass. Besora Capell kopt de bal weg. Egressy rent richting de bal. Egressy geeft een hoge lob. Smutas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mauger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 6:0

83e minuut.
Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Utibirgenovas met een sublieme pass. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Smutas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - testaaaasj 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 40%, testaaaasj 60%.
BractwoPiwne - testaaaasj 7:0