Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aryan Boys FC KP Skrzaty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Oleszczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Perzanowski de bal. Rumun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumun draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Oleszczuk de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kacała geeft de bal voor. Gralak rent richting de bal. Kocór begaat een overtreding. Kocór krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Smolarz probeert naar een medespeler te passen. Czapiga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kułyk. Kułyk krijgt een gele kaart. Czapiga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czapiga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały onderschept slim de pass. Mały schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb rent richting de bal. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aryan Boys FC 49%, KP Skrzaty 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aryan Boys FC - KP Skrzaty 0:0

48e minuut.
Kacała geeft de bal voor. Daar is Kułyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzyb begaat een overtreding. Grzyb krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Oleszczuk is nu in balbezit. Oleszczuk passt de bal met de wreef. Nowomiejski speelt de bal door. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Smolarz passt de bal zonder na te denken. Ogierman is nu in balbezit. Nowomiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowomiejski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Sejud geeft een lange en hoge pass. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumun rent richting de bal. Rumun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch speelt de bal door. Mały is nu in balbezit. Mały haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Częścik met de inworp. Grzyb rent richting de bal. Grzyb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - KP Skrzaty 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aryan Boys FC 49%, KP Skrzaty 51%.
Aryan Boys FC - KP Skrzaty 0:1