Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS HOOLIGANS Fckotwicakolobrzeg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Strzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzek passt de bal in één keer door. Kłus geeft de bal voor. Bagiński rent richting de bal. Bagiński draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Strzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzek. Strzek krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk passt de bal met de wreef. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mądry rent richting de bal. Weśniuk onderschept slim de pass. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk onderschept slim de pass. Weśniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HOOLIGANS - Fckotwicakolobrzeg 1:0

42e minuut.
Hufajko passt de bal zonder na te denken. Weśniuk probeert naar een medespeler te passen. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński draait met de bal, schiet en ... Olchawa heeft problemen om de bal te vangen. Kuśnierewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HOOLIGANS 44%, Fckotwicakolobrzeg 56%.
RKS HOOLIGANS - Fckotwicakolobrzeg 1:0

60e minuut.
Barczewski rent richting de bal. Barczewski passt de bal met de wreef. Brzeżański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kuśnierewicz trapt de bal weg. Brzeżański kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barczewski de bal onder controle te krijgen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal in één keer door. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk is nu in balbezit. Weśniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Strzek is nu in balbezit. Kłus onderschept slim de pass. Kłus passt de bal met de wreef. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Inworp. Lakwa met de inworp. Weśniuk rent richting de bal. Weśniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HOOLIGANS - Fckotwicakolobrzeg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HOOLIGANS 47%, Fckotwicakolobrzeg 53%.
RKS HOOLIGANS - Fckotwicakolobrzeg 2:0