Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Laksoon GROM KS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 25.7
hopeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
Olivian geeft een hoge lob. Büyükşen kopt de bal weg. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Muchomorek is nu in balbezit. Muchomorek schiet op doel. Munk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Zavrl is nu in balbezit. Zawała verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükşen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büyükşen krijgt een gele kaart. Zawała raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zawała neemt zijn aanloop. Munk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Háber met een snelle inworp. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft een lange en hoge pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek geeft een lange en hoge pass. Murillo probeert de bal aan de voet te houden. Büyükşen kopt de bal weg. Paal!

32e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Klungelig pakt Murillo de bal. Reyna rent richting de bal. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mydło trapt de bal weg. Muchomorek kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Laksoon 57%, GROM KS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Laksoon - GROM KS 0:0

51e minuut.
Büyükşen is nu in balbezit. Wawrzyczek is nu in balbezit. Büyükşen verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Wawrzyczek geeft de bal voor. Olivian rent richting de bal. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian onderschept slim de pass. Olivian geeft de bal voor. Rzeźnik bokst de bal weg. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Laksoon - GROM KS 0:1

64e minuut.
Muchomorek is nu in balbezit. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Büyükşen zijn tegenspeler op de grond. Büyükşen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zawała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wawrzyczek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Olivian geeft een hoge lob. Mydło kopt de bal weg. Klungelig pakt Murillo de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Olivian geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Murillo is nu in balbezit. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Laksoon - GROM KS 0:2

83e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Ryczel verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczel met een sublieme pass. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ryczel heeft problemen om de bal te vangen. Muchomorek rent richting de bal. Ryczel verovert de bal door een tackle van achteren. Zawała onderschept slim de pass. Zawała haalt uit met een fantastische trap. Paal! Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Laksoon 57%, GROM KS 43%.
Borussia Laksoon - GROM KS 0:2