Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aryan Boys FC BractwoPiwne
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Siudziński speelt de bal door. Podbipięta rent richting de bal. Rumun is nu in balbezit. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matuszyński geeft een hoge lob. Mauger kopt de bal weg. Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Rewaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Butrym met een snelle inworp. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek speelt de bal door. Mauger rent richting de bal. Mauger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas geeft een lange en hoge pass. Gadocha kan de bal niet met de borst controleren. Mauger rent richting de bal. Mauger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Spal kopt de bal weg. Egressy probeert de bal aan de voet te houden. Ogierman rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Daar is Besora Capell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besora Capell geeft een lange en hoge pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Rewaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aryan Boys FC 54%, BractwoPiwne 46%.
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:1

47e minuut.
Butrym passt de bal met de wreef. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy probeert naar een medespeler te passen. Mauger rent richting de bal. Mauger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:2

48e minuut.
Podbipięta passt de bal in één keer door. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:3

56e minuut.
Siudziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spal probeert naar een medespeler te passen. Egressy rent richting de bal. Besora Capell bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora Capell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:4

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Egressy de bal onder controle te krijgen. Mauger rent richting de bal. Siudziński maakt een afschuwelijke overtreding. Siudziński krijgt een gele kaart. Mauger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:5

77e minuut.
Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Utibirgenovas is nu in balbezit. Utibirgenovas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mauger de bal. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Besora Capell onderschept slim de pass. Utibirgenovas is nu in balbezit. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kacała geeft een lange en hoge pass. Peres is nu in balbezit. Peres met een sublieme pass. Mauger heeft problemen om de bal te vangen. Mauger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aryan Boys FC 69%, BractwoPiwne 31%.
Aryan Boys FC - BractwoPiwne 0:5