Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS HOOLIGANS Borussia Laksoon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki speelt de bal door. Bagiński rent richting de bal. Bagiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Włochyński geeft een lange en hoge pass. Mydło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cichoń met een sublieme pass. Bagiński heeft problemen om de bal te vangen. Bagiński draait met de bal, schiet en ... Rzeźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HOOLIGANS - Borussia Laksoon 1:0

43e minuut.
Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kłus rent richting de bal. Kłus passt de bal met de wreef. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HOOLIGANS - Borussia Laksoon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HOOLIGANS 42%, Borussia Laksoon 58%.
RKS HOOLIGANS - Borussia Laksoon 2:0

58e minuut.
Kłus passt de bal met de wreef. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek is nu in balbezit. Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pawlusiak de bal onder controle te krijgen. Długi rent richting de bal. Długi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Suchocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko passt de bal met de wreef. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorek draait met de bal, schiet en ... Sieczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Muchomorek rent richting de bal. Włochyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muchomorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Boruciak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sieczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Wawrzyczek geeft een hoge lob. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak geeft een hoge lob. Bagiński rent richting de bal. Bagiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HOOLIGANS 41%, Borussia Laksoon 59%.
RKS HOOLIGANS - Borussia Laksoon 2:0