Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Mecenas Team
Attack Tactiek Liga
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Ziravello kopt de bal weg. Klungelig pakt Verbouw de bal. Cioropina met een sublieme pass. Ciupitu controleert de bal met de borst. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitsalo is nu in balbezit. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitsalo onderschept slim de pass. Viitsalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Akbulut passt de bal zonder na te denken. Jentges rent richting de bal. Gálhidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálhidi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniadecki met de inworp. Intxaurrandieta rent richting de bal. Intxaurrandieta geeft een hoge lob. Pałczyński springt en kopt de bal. Bartha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Adamus passt de bal in één keer door. Verbouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbouw speelt de bal door. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Bartha bokst de bal weg.

35e minuut.
Cioropina met een sublieme pass. Intxaurrandieta speelt de bal door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Jentges de bal. Pálfy rent richting de bal. Pálfy passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Bartha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pałczyński onderschept slim de pass. Ciupitu rent richting de bal. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. Bartha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Mecenas Team 0:1

39e minuut.
Daar is Gościnika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. Bartha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 58%, Mecenas Team 42%.
Torpeda Wojkowice - Mecenas Team 0:1

53e minuut.
Viitsalo passt de bal met de wreef. Akbulut rent richting de bal. Akbulut met een sublieme pass. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pálfy is nu in balbezit. Pálfy passt de bal met de wreef. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. Bartha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Mecenas Team 0:2

59e minuut.
Pálfy passt de bal in één keer door. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński passt de bal in één keer door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut geeft de bal voor. Verbouw geeft een lange en hoge pass. Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo haalt uit met een fantastische trap. Gebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Geană de bal. Jentges rent richting de bal. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tejerina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy met een sublieme pass. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Adamus is nu in balbezit. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfy passt de bal in één keer door. Daar is Pałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Bartha bokst de bal weg.

76e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Intxaurrandieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Intxaurrandieta passt de bal zonder na te denken. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jerinić probeert naar een medespeler te passen. Verbouw rent richting de bal. Verbouw speelt de bal door. Jentges is nu in balbezit. Jentges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 60%, Mecenas Team 40%.
Torpeda Wojkowice - Mecenas Team 0:2