Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deptana łódź Dybków Team
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Dowbór passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kaczyński de bal onder controle te krijgen. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek geeft de bal voor. Paal! Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sysiak onderschept slim de pass. Sysiak heeft problemen om de bal te vangen. Sysiak geeft een hoge lob. Borowy rent richting de bal. Borowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deptana łódź - Dybków Team 0:1

30e minuut.
Masztaler rent richting de bal. Masztaler probeert naar een medespeler te passen. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kręcichwost geeft de bal voor. Dowbór probeert de bal aan de voet te houden. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep schiet op doel. Grelecki probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Czuma met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziep de bal. Wicherek rent richting de bal. Wicherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deptana łódź - Dybków Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deptana łódź 62%, Dybków Team 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deptana łódź - Dybków Team 1:1

52e minuut.
Kręcichwost speelt de bal door. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Ziep rent richting de bal. Ziep draait met de bal, schiet en ... Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jachacz onderschept slim de pass. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler passt de bal zonder na te denken. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy schiet op doel. Głogowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głogowski met een sublieme pass. Masztaler kopt de bal weg. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Masztaler geeft een lange en hoge pass. Kolacyjny kopt de bal weg. Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sysiak is nu in balbezit. Sysiak passt de bal zonder na te denken. Olszański onderschept slim de pass. Kolacyjny rent richting de bal. Kolacyjny geeft een hoge lob. Głogowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Jachacz de bal. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny geeft een lange en hoge pass. Stefanowski heeft problemen om de bal te vangen. Stefanowski schiet op doel. Głogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deptana łódź 57%, Dybków Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deptana łódź - Dybków Team 1:1