Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0054
  • Stadion: sts Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2913
sts Torpeda Wojkowice
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Zapiec speelt de bal door. Daar is Kuziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kozioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pluciński is nu in balbezit. Pluciński met een sublieme pass. Leal rent richting de bal. Leal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal passt de bal zonder na te denken. Jerinić rent richting de bal. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Adamus met een sublieme pass. Verbouw speelt de bal door. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:1

7e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Jentges is nu in balbezit. Jentges passt de bal met de wreef. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić draait met de bal, schiet en ... Cyps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Akbulut is nu in balbezit. Akbulut speelt de bal door. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić draait met de bal, schiet en ... Grzebiela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Mirga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akbulut met een sublieme pass. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:2

17e minuut.
Adamus probeert naar een medespeler te passen. Jentges is nu in balbezit. Jentges met een sublieme pass. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mirga rent richting de bal. Jentges verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges speelt de bal door. Jerinić rent richting de bal. Jerinić draait met de bal, schiet en ... Cyps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:3

20e minuut.
Cimoszewicz geeft de bal voor. Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru passt de bal met de wreef. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić schiet op doel. De bal raakt de paal. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Adamus geeft de bal voor. Butcaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jentges kopt de bal weg. Daar is Tłokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Cyps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:4

28e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński probeert naar een medespeler te passen. Kozioł controleert de bal met de borst. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Jentges de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru passt de bal in één keer door. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:5

34e minuut.
Verbouw kopt de bal weg. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges passt de bal met de wreef. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jentges speelt de bal door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru geeft de bal voor. Jerinić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:6

37e minuut.
Grzebiela geeft een lange en hoge pass. Akbulut is nu in balbezit. Akbulut speelt de bal door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Leal kopt de bal weg. Butcaru rent richting de bal. Butcaru met een sublieme pass. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:7

44e minuut.
Butcaru geeft een hoge lob. Verbouw speelt de bal door. Daar is Jentges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:8

45e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Butcaru passt de bal in één keer door. Jerinić rent richting de bal. Jerinić schiet op doel. Grzebiela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 91%, Torpeda Wojkowice 9%.
sts - Torpeda Wojkowice 0:8

49e minuut.
Jentges passt de bal met de wreef. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić geeft een hoge lob. Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Grzebiela geeft een hoge lob. Verbouw kopt de bal weg. Daar is Jerinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbouw geeft de bal voor. Butcaru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kozioł probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Leal geeft een hoge lob. Verbouw geeft de bal voor. Akbulut met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Verbouw rent richting de bal. Verbouw geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirga de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Adamus kopt de bal weg. Jentges probeert de bal met de borst te controleren. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft de bal voor. Jerinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:9

60e minuut.
Akbulut speelt de bal door. Klungelig pakt Jentges de bal. Jentges haalt uit met een fantastische trap. Grzebiela kopt de bal weg. Akbulut geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jentges is nu in balbezit. Jentges probeert naar een medespeler te passen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Cyps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:10

67e minuut.
Jerinić passt de bal met de wreef. Butcaru is nu in balbezit. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Cyps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jentges rent richting de bal. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Jentges is nu in balbezit. Butcaru is nu in balbezit. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru rent richting de bal. Jentges geeft de bal voor. Cyps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Jerinić onderschept slim de pass. Verbouw rent richting de bal. Verbouw geeft een lange en hoge pass. Butcaru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Jerinić rent richting de bal. Jerinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Butcaru draait met de bal, schiet en ... Cyps probeert naar een medespeler te passen. Leal is nu in balbezit. Leal geeft een lange en hoge pass. Butcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:11

79e minuut.
Mirga is nu in balbezit. Jentges onderschept slim de pass. Jentges speelt de bal door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges rent richting de bal. Jentges passt de bal in één keer door. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:12

83e minuut.
Akbulut kopt de bal weg. Klungelig pakt Butcaru de bal. Butcaru speelt de bal door. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Akbulut geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzebiela de bal. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:13

86e minuut.
Adamus rent richting de bal. Adamus passt de bal zonder na te denken. Jentges rent richting de bal. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Torpeda Wojkowice 0:14

88e minuut.
Jerinić speelt de bal door. Jentges heeft problemen om de bal te vangen. Jentges met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 80%, Torpeda Wojkowice 20%.
sts - Torpeda Wojkowice 0:14