Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rzeszów Elegancko Fajnie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Chałas is nu in balbezit. Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Wach rent richting de bal. Wach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rzeszów - Elegancko Fajnie 0:1

23e minuut.
Daar is Małolepszy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuświk is nu in balbezit. Małolepszy onderschept slim de pass. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Rzeszów - Elegancko Fajnie 1:1

43e minuut.
Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. Romaszkiewicz onderschept slim de pass. Badziński is nu in balbezit. Badziński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rzeszów 49%, Elegancko Fajnie 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Rzeszów - Elegancko Fajnie 1:1

54e minuut.
Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Małolepszy is nu in balbezit. Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Głowacki is nu in balbezit. Głowacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Schabowy is nu in balbezit. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft een lange en hoge pass. Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk geeft de bal voor. Daar is Chomentowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wach rent richting de bal. Wach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Durka rent richting de bal. Durka geeft een hoge lob. Zgórka is nu in balbezit. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szarynski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rzeszów - Elegancko Fajnie 2:1

86e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk speelt de bal door. Kuświk is nu in balbezit. Małolepszy verovert de bal door een tackle van achteren. Małolepszy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rzeszów 64%, Elegancko Fajnie 36%.
Unia Rzeszów - Elegancko Fajnie 2:1