Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudne Dzidy Kiosk Ruchu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Widzisz met een sublieme pass. Anusiak rent richting de bal. Humiecki begaat een overtreding. Anusiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anusiak kan niet meer verder spelen. Kryger komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Daar is Widzisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak probeert naar een medespeler te passen. Fogel rent richting de bal. Fogel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudne Dzidy - Kiosk Ruchu 0:1

9e minuut.
Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka passt de bal in één keer door. Kowalec heeft problemen om de bal te vangen. Kowalec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryger. Kryger krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wlisłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Fogel maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukasiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudne Dzidy - Kiosk Ruchu 0:2

32e minuut.
Amolador rent richting de bal. Amolador passt de bal met de wreef. Fogel rent richting de bal. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Styn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Knizia is nu in balbezit. Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec speelt de bal door. Słoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka draait met de bal, schiet en ... Rogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 40%, Kiosk Ruchu 60%.
Marudne Dzidy - Kiosk Ruchu 0:2

60e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal met de wreef. Kojzar rent richting de bal. Słoka onderschept slim de pass. Słoka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Widzisz passt de bal met de wreef. Marszałkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Polak zijn tegenspeler op de grond. Polak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Amolador rent richting de bal. Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Słoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 49%, Kiosk Ruchu 51%.
Marudne Dzidy - Kiosk Ruchu 0:2