Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Gniezno City
Attack Tactiek 523
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
very good Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pasiak speelt de bal door. Wielgo rent richting de bal. Stolc geeft een lange en hoge pass. Valkay rent richting de bal. Valkay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szczygielski kopt de bal weg. Butcaru rent richting de bal. Butcaru geeft de bal voor. Jentges is nu in balbezit. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 1:0

15e minuut.
Akbulut rent richting de bal. Akbulut speelt de bal door. Butcaru kan de bal niet met de borst controleren. Valkay is nu in balbezit. Valkay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wielgo rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru met een sublieme pass. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Jentges rent richting de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 2:0

24e minuut.
Leal probeert naar een medespeler te passen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges rent richting de bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 3:0

25e minuut.
Broś rent richting de bal. Verbouw verovert de bal door een tackle van achteren. Verbouw heeft problemen om de bal te vangen. Verbouw passt de bal zonder na te denken. Jentges geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stolc rent richting de bal. Stolc geeft een lange en hoge pass. Valkay rent richting de bal. Valkay draait met de bal, schiet en ... Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 4:0

33e minuut.
Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay probeert naar een medespeler te passen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 5:0

39e minuut.
Valkay is nu in balbezit. Pawenta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valkay raakt geblesseerd tijdens het duel. Leal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jentges springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 6:0

40e minuut.
Valkay is nu in balbezit. Valkay passt de bal zonder na te denken. Jentges rent richting de bal. Jentges draait met de bal, schiet en ... Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 7:0

42e minuut.
Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski passt de bal zonder na te denken. Akbulut met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft een hoge lob. Pasiak heeft problemen om de bal te vangen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Buitenspel voor Jentges. Goede buitenspelval van de verdediging. Dziewicki neemt vlug de vrije trap. Leal kopt de bal weg. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 8:0

45e minuut.
Wrzałka komt het veld opgelopen. Bravo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 28%, Gniezno City 72%.
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 8:0

47e minuut.
Wrzałka passt de bal zonder na te denken. Jentges rent richting de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 9:0

49e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka passt de bal in één keer door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru met een sublieme pass. Akbulut rent richting de bal. Akbulut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 10:0

51e minuut.
Łopata is nu in balbezit. Łopata passt de bal zonder na te denken. Szczygielski is nu in balbezit. Jentges onderschept slim de pass. Jentges schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wrzałka de bal. Wrzałka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 11:0

55e minuut.
Wrzałka onderschept slim de pass. Wrzałka passt de bal zonder na te denken. Akbulut rent richting de bal. Akbulut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dziewicki trapt de bal weg van het doel. Leal kopt de bal weg. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 12:0

58e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Pasiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Łopata de bal. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 13:0

61e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 14:0

67e minuut.
Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dziewicki speelt de bal door. Klungelig pakt Leal de bal. Leal geeft een lange en hoge pass. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pasiak trapt de bal weg van het doel. Leal speelt de bal door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Akbulut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 15:0

76e minuut.
Verbouw rent richting de bal. Verbouw met een sublieme pass. Szczygielski probeert de bal met de borst te controleren. Jentges is nu in balbezit. Jentges geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Verbouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbouw passt de bal met de wreef. Jentges rent richting de bal. Klungelig pakt Jentges de bal. Jentges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Jentges kopt de bal weg. Wrzałka probeert de bal aan de voet te houden. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pawenta rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru speelt de bal door. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 16:0

84e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Jentges rent richting de bal. Butcaru rent richting de bal. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Adamus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butcaru de bal. Butcaru met een sublieme pass. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wrzałka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasiak de bal onder controle te krijgen. Verbouw speelt de bal door. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 17:0

89e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru is nu in balbezit. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 9%, Gniezno City 91%.
Torpeda Wojkowice - Gniezno City 18:0