Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiosk Ruchu Unia Rzeszów
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel is nu in balbezit. Fogel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka probeert naar een medespeler te passen. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wlisłocki. Małolepszy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małolepszy met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Linkowski de bal. Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski schiet op doel. Rogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Humiecki is nu in balbezit. Fogel rent richting de bal. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Jacoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Kojzar rent richting de bal. Met opzet legt Zbaraski zijn tegenspeler op de grond. Zbaraski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński onderschept slim de pass. Badziński speelt de bal door. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 0:1

44e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel is nu in balbezit. Humiecki is nu in balbezit. Fogel is nu in balbezit. Fogel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 40%, Unia Rzeszów 60%.
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 0:1

55e minuut.
Pietryka geeft een hoge lob. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk passt de bal zonder na te denken. Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Zbaraski rent richting de bal. Linkowski rent richting de bal. Zbaraski verovert de bal door een tackle van achteren. Zbaraski draait met de bal, schiet en ... Rogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 0:2

81e minuut.
Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian onderschept slim de pass. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. Rogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 64%, Unia Rzeszów 36%.
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 0:2