Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegancko Fajnie Mecenas Team
Normal Tactiek Liga
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy met een sublieme pass. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Szarynski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Intxaurrandieta zal de hoekschop nemen. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. Szarynski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:1

6e minuut.
Ciupitu met een sublieme pass. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński passt de bal zonder na te denken. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:2

8e minuut.
Gálhidi met een sublieme pass. Śniadecki speelt de bal door. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Patrzałek speelt de bal door. Śniadecki kopt de bal weg. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Patrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:3

12e minuut.
Pałczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft een hoge lob. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pálfy met een sublieme pass. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński passt de bal zonder na te denken. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:4

21e minuut.
Zdrzałek kopt de bal weg. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi geeft een hoge lob. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kuświk geeft een hoge lob. Śniadecki kopt de bal weg. Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński passt de bal in één keer door. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Cioropina met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patrzałek trapt de bal weg van het doel. Cioropina kopt de bal weg. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ciupitu rent richting de bal. Pałczyński is nu in balbezit. Ciupitu rent richting de bal. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:5

35e minuut.
Intxaurrandieta speelt de bal door. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pálfy rent richting de bal. Pálfy passt de bal met de wreef. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:6

44e minuut.
Gusev geeft een hoge lob. Schabowy is nu in balbezit. Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 82%, Mecenas Team 18%.
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:6

47e minuut.
Pálfy controleert de bal met de borst. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński passt de bal in één keer door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Klungelig pakt Pałczyński de bal. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy met een sublieme pass. Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu schiet op doel. Patrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:7

50e minuut.
Brudzisz rent richting de bal. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szarynski rent richting de bal. Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu passt de bal met de wreef. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patrzałek bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Cioropina met de inworp. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy geeft de bal voor. Ciupitu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:8

58e minuut.
Intxaurrandieta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pálfy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński schiet op doel. Patrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:9

59e minuut.
Wach met een sublieme pass. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk speelt de bal door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:10

60e minuut.
Tejerina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pałczyński geeft een hoge lob. Śniadecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zgórka geeft de bal voor. Borończyk probeert de bal aan de voet te houden. Szarynski is nu in balbezit. Pałczyński onderschept slim de pass. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:11

67e minuut.
Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Ciupitu rent richting de bal. Zgórka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciupitu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:12

69e minuut.
Intxaurrandieta geeft de bal voor. Zgórka kopt de bal weg. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:13

72e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfy speelt de bal door. Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Schabowy kan de bal niet met de borst controleren. Schabowy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina met de inworp. Pałczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Szarynski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

78e minuut.
Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Pálfy rent richting de bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:14

82e minuut.
Kuświk controleert de bal met de borst. Gálhidi speelt de bal door. Szarynski rent richting de bal. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:15

85e minuut.
Śniadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniadecki geeft een hoge lob. Ciupitu kopt de bal weg. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy passt de bal met de wreef. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:16

90e minuut.
Pálfy is nu in balbezit. Pálfy passt de bal zonder na te denken. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. Patrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 74%, Mecenas Team 26%.
Elegancko Fajnie - Mecenas Team 0:17