Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0054
  • Stadion: sts Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2761
sts Niebieskie Goryle
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zapiec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delura de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trykiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janczar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Stalmach is nu in balbezit. Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga onderschept slim de pass. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł geeft de bal voor. Dziadur kan de bal niet met de borst controleren. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Niebieskie Goryle 1:0

31e minuut.
Stalmach kopt de bal weg. Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Kargul begaat een overtreding. Kargul krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar passt de bal zonder na te denken. Zawadziński probeert de bal aan de voet te houden. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zawadziński is nu in balbezit. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar probeert naar een medespeler te passen. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 38%, Niebieskie Goryle 62%.
sts - Niebieskie Goryle 1:0

50e minuut.
Trykiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trykiel passt de bal met de wreef. Stolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel rent richting de bal. Kuziel draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk bokst de bal weg.

52e minuut.
Kuziel onderschept slim de pass. Delura rent richting de bal. Kuziel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziel schiet op doel. Floriańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sts - Niebieskie Goryle 2:0

52e minuut.
Drumlak speelt de bal door. Klungelig pakt Stalmach de bal. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Łazicki onderschept slim de pass. Łazicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tłokiński de bal. Drumlak onderschept slim de pass. Drumlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak onderschept slim de pass. Mierzwiak geeft de bal voor. Drumlak probeert de bal met de borst te controleren. Drumlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel draait met de bal, schiet en ... Dziadur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dziadur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mirga rent richting de bal. Stalmach is nu in balbezit. Mirga maakt een afschuwelijke overtreding. Stalmach roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stalmach kan niet meer verder spelen. Podczaski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kozioł is nu in balbezit. Kozioł speelt de bal door. Stolarski is nu in balbezit. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 46%, Niebieskie Goryle 54%.
sts - Niebieskie Goryle 2:0