Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dybków Team Unia Rzeszów
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Borowy verovert de bal door een tackle van achteren. Sysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysiak geeft een hoge lob. Borowy rent richting de bal. Borowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carewicz passt de bal in één keer door. Chałas rent richting de bal. Met opzet legt Borowy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borowy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Kurzeja rent richting de bal. Kurzeja geeft de bal voor. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybków Team 44%, Unia Rzeszów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dybków Team - Unia Rzeszów 0:0

61e minuut.
Masztaler geeft een lange en hoge pass. Chomentowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy speelt de bal door. Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybków Team - Unia Rzeszów 0:1

75e minuut.
Chałas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybków Team - Unia Rzeszów 0:2

88e minuut.
Małolepszy is nu in balbezit. Kaczyński onderschept slim de pass. Kaczyński speelt de bal door. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybków Team 58%, Unia Rzeszów 42%.
Dybków Team - Unia Rzeszów 0:2