Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dybków Team Elegancko Fajnie
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 22.6
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Schabowy speelt de bal door. Muszyński rent richting de bal. Muszyński geeft de bal voor. Wach maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wasilewski de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Borowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borończyk rent richting de bal. Borowy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borowy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stefanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Borończyk de bal. Borowy onderschept slim de pass. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybków Team - Elegancko Fajnie 1:0

18e minuut.
Głowacki passt de bal met de wreef. Zdrzałek speelt de bal door. Kaczyński is nu in balbezit. Wach onderschept slim de pass. Wach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kaczyński rent richting de bal. Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft de bal voor. Wach is nu in balbezit. Wach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybków Team 49%, Elegancko Fajnie 51%.
Dybków Team - Elegancko Fajnie 1:0

48e minuut.
Szarynski geeft de bal voor. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzeja geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybków Team - Elegancko Fajnie 2:0

50e minuut.
Stefanowski rent richting de bal. Głowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Głowacki speelt de bal door. Wach rent richting de bal. Wach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybków Team - Elegancko Fajnie 2:1

62e minuut.
Borończyk speelt de bal door. Głowacki rent richting de bal. Głowacki speelt de bal door. Wach is nu in balbezit. Wach draait met de bal, schiet en ... Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kaczyński is nu in balbezit. Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk met een sublieme pass. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dybków Team - Elegancko Fajnie 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybków Team 52%, Elegancko Fajnie 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dybków Team - Elegancko Fajnie 2:2