Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice zdziczałe kurwy
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten average
very good Passen hopeless
good Verdedigen poor


2e minuut.
Adamus met een sublieme pass. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay passt de bal in één keer door. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel. Gała bokst de bal weg. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 1:0

3e minuut.
Norek speelt de bal door. Klungelig pakt Pietrasiak de bal. Mierzwiak rent richting de bal. Jentges onderschept slim de pass. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 2:0

5e minuut.
Mierzwiak is nu in balbezit. Valkay verovert de bal door een tackle van achteren. Valkay passt de bal zonder na te denken. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay passt de bal zonder na te denken. Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut geeft een lange en hoge pass. Jentges heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jentges is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valkay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Jentges onderschept slim de pass. Jentges draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kraś kopt de bal weg. Leal probeert de bal aan de voet te houden. Leal speelt de bal door. Klungelig pakt Jentges de bal. Jentges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 3:0

16e minuut.
Viitsalo geeft een lange en hoge pass. Karpacz probeert de bal aan de voet te houden. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 4:0

17e minuut.
Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Norek heeft problemen om de bal te vangen. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 5:0

21e minuut.
Zdun is nu in balbezit. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru met een sublieme pass. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jentges haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prudel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akbulut neemt de hoekschop. Jentges maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Valkay rent richting de bal. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 6:0

28e minuut.
Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus onderschept slim de pass. Adamus probeert naar een medespeler te passen. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 7:0

31e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 8:0

32e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Butcaru geeft een hoge lob. Jentges krijgt zijn hoofd ertegen. Prudel heeft problemen om de bal te vangen. Prudel onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 9:0

33e minuut.
Zdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdun speelt de bal door. Leal probeert naar een medespeler te passen. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 10:0

34e minuut.
Viitsalo geeft een hoge lob. Butcaru kopt de bal weg. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 11:0

38e minuut.
Mierzwiak is nu in balbezit. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel. Gała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 12:0

39e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal zonder na te denken. Jentges heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 13:0

40e minuut.
Akbulut is nu in balbezit. Akbulut geeft een lange en hoge pass. Prudel heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 14:0

42e minuut.
Akbulut is nu in balbezit. Akbulut passt de bal in één keer door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel. Karpacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Verbouw geeft de bal voor. Jentges kan de bal niet met de borst controleren. Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 15:0

45e minuut.
Mierzwiak rent richting de bal. Valkay verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraś krijgt een gele kaart. Valkay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 18%, zdziczałe kurwy 82%.
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 15:0

48e minuut.
Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay passt de bal in één keer door. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges schiet op doel. Gała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 16:0

48e minuut.
Norek rent richting de bal. Norek passt de bal zonder na te denken. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Valkay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ... Prudel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 17:0

52e minuut.
Jentges verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges speelt de bal door. Butcaru controleert de bal met de borst. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 18:0

56e minuut.
Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay passt de bal in één keer door. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 19:0

58e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft een hoge lob. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 20:0

62e minuut.
Karpacz rent richting de bal. Jentges onderschept slim de pass. Jentges passt de bal in één keer door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel. Gała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prudel heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akbulut zal de hoekschop nemen. Butcaru springt en kopt de bal. Daar is Prudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 21:0

64e minuut.
Mierzwiak rent richting de bal. Valkay onderschept slim de pass. Valkay passt de bal met de wreef. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ... Gała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay haalt uit met een fantastische trap. Prudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Akbulut met een sublieme pass. Jentges rent richting de bal. Jentges passt de bal in één keer door. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges rent richting de bal. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkay rent richting de bal. Valkay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Valkay probeert naar een medespeler te passen. Prudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 22:0

72e minuut.
Zdun is nu in balbezit. Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut passt de bal met de wreef. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jentges rent richting de bal. Prudel is nu in balbezit. Jentges onderschept slim de pass. Valkay rent richting de bal. Valkay draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges geeft een hoge lob. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Piekutowski rent richting de bal. Verbouw begaat een overtreding. Piekutowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mierzwiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akbulut rent richting de bal. Akbulut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butcaru de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal speelt de bal door. Verbouw met een sublieme pass. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 14%, zdziczałe kurwy 86%.
Torpeda Wojkowice - zdziczałe kurwy 22:0