Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team Niebieskie Goryle
Liga Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Khánh Nam is nu in balbezit. Khánh Nam geeft een lange en hoge pass. Pałczyński rent richting de bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálfy met een sublieme pass. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Intxaurrandieta is nu in balbezit. Intxaurrandieta passt de bal zonder na te denken. Pálfy speelt de bal door. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu geeft een hoge lob. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński schiet op doel. Floriańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 2:0

14e minuut.
Cioropina passt de bal in één keer door. Intxaurrandieta rent richting de bal. Intxaurrandieta geeft een hoge lob. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pálfy probeert de bal aan de voet te houden. Delura rent richting de bal. Pálfy onderschept slim de pass. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pałczyński passt de bal zonder na te denken. Dziadur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 3:0

20e minuut.
Podczaski rent richting de bal. Pálfy onderschept slim de pass. Pálfy met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dziadur de bal. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană passt de bal zonder na te denken. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 4:0

23e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciupitu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Floriańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 5:0

25e minuut.
Delura geeft een lange en hoge pass. Cioropina geeft de bal voor. Delura probeert de bal met de borst te controleren. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zawadziński is nu in balbezit. Intxaurrandieta onderschept slim de pass. Intxaurrandieta passt de bal zonder na te denken. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 6:0

32e minuut.
Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Delura heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 7:0

33e minuut.
Hordyński probeert de bal met de borst te controleren. Pálfy rent richting de bal. Pálfy passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Intxaurrandieta zal de hoekschop nemen. Pałczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Pálfy met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Floriańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 8:0

44e minuut.
Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft de bal voor. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 16%, Niebieskie Goryle 84%.
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 9:0

46e minuut.
Pálfy is nu in balbezit. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Floriańczyk trapt de bal weg van het doel. Cioropina kopt de bal weg. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy geeft een hoge lob. Floriańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Cioropina passt de bal in één keer door. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński geeft een hoge lob. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 10:0

53e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Cioropina passt de bal met de wreef. Daar is Pałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałczyński schiet op doel. Floriańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 11:0

54e minuut.
Klungelig pakt Chlebowski de bal. Pałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pałczyński passt de bal in één keer door. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 12:0

56e minuut.
Intxaurrandieta rent richting de bal. Intxaurrandieta passt de bal in één keer door. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu schiet op doel. Floriańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Łazicki is nu in balbezit. Łazicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stolarski de bal. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buitenspel voor Pałczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Owczarzy komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pálfy geeft een lange en hoge pass. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński passt de bal met de wreef. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pálfy geeft de bal voor. Pałczyński springt en kopt de bal. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Floriańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cioropina onderschept slim de pass. Cioropina speelt de bal door. Khánh Nam met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Khánh Nam met een sublieme pass. Pálfy heeft problemen om de bal te vangen. Pálfy met een sublieme pass. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 13:0

74e minuut.
Cioropina met een sublieme pass. Khánh Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Nam probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk bokst de bal weg.

75e minuut.
Pálfy geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziadur de bal. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński geeft een hoge lob. Delura heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Intxaurrandieta zal de hoekschop nemen. Ciupitu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană geeft de bal voor. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Delura kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolarski de bal. Pálfy rent richting de bal. Pálfy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cioropina passt de bal met de wreef. Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Ciupitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 14:0

89e minuut.
Pálfy schiet op doel. Klungelig pakt Pałczyński de bal. Pálfy rent richting de bal. Pálfy haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert de bal aan de voet te houden. Floriańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delura heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 9%, Niebieskie Goryle 91%.
Mecenas Team - Niebieskie Goryle 15:0