Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiosk Ruchu Dybków Team
Normal Tactiek 424
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Grelecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wlisłocki neemt de hoekschop. Fogel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiosk Ruchu - Dybków Team 1:0

9e minuut.
Knizia geeft de bal voor. Inworp. Sysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiosk Ruchu - Dybków Team 1:1

15e minuut.
Masztaler verovert de bal door een tackle van achteren. Masztaler passt de bal in één keer door. Daar is Linkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowy is nu in balbezit. Borowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiosk Ruchu - Dybków Team 1:2

32e minuut.
Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Wasilewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amolador kopt de bal weg. Daar is Fogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. Fogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiosk Ruchu - Dybków Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 61%, Dybków Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiosk Ruchu - Dybków Team 2:2

69e minuut.
Klungelig pakt Polak de bal. Kolacyjny rent richting de bal. Polak is nu in balbezit. Kolacyjny verovert de bal door een tackle van achteren. Kolacyjny geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny passt de bal zonder na te denken. Borowy is nu in balbezit. Borowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Łaba geeft een hoge lob. Inworp. Kolacyjny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 72%, Dybków Team 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiosk Ruchu - Dybków Team 2:2