Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West MK-V
kupa jeża Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 21.6
excellent Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Zwierzchowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villena met een snelle inworp. Stancu is nu in balbezit. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 1:0

8e minuut.
Franek onderschept slim de pass. Franek met een sublieme pass. Zwierzchowski met een sublieme pass. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 2:0

8e minuut.
Zybertowicz probeert naar een medespeler te passen. Bork rent richting de bal. Bork passt de bal in één keer door. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 3:0

14e minuut.
Daar is Zybertowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek is nu in balbezit. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 4:0

16e minuut.
Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stancu de bal. Stancu passt de bal in één keer door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villena kopt de bal weg. Stancu rent richting de bal. Franek onderschept slim de pass. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 5:0

25e minuut.
Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek is nu in balbezit. Janišek passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rycha is nu in balbezit. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu speelt de bal door. Janišek is nu in balbezit. Janišek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Lejman heeft problemen om de bal te vangen. Lejman speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steczowicz trapt de bal weg. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Wuciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Caroço probeert naar een medespeler te passen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski geeft de bal voor. Stancu met een sublieme pass. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Janišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 6:0

39e minuut.
Franek is nu in balbezit. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu speelt de bal door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 7:0

41e minuut.
Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Wuciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 8:0

43e minuut.
Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Franek de bal. Janišek rent richting de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Villena is nu in balbezit. Villena passt de bal zonder na te denken. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel. Wisiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 20%, MK-V 80%.
RTS Rado-West - MK-V 8:0

50e minuut.
Ehrmann probeert naar een medespeler te passen. Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stancu heeft problemen om de bal te vangen. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel. Wuciński bokst de bal weg. Steczowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 9:0

53e minuut.
Franek is nu in balbezit. Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek geeft een hoge lob. Gołembiewski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Wisiński de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ehrmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gołembiewski springt en kopt de bal. Wuciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 10:0

57e minuut.
Janišek passt de bal met de wreef. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 11:0

59e minuut.
Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wisiński de bal. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Wuciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Wisiński trapt de bal weg van het doel. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Rycha passt de bal in één keer door. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Lejman speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Raus kopt de bal weg. Pareiko rent richting de bal. Pareiko geeft een hoge lob. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel. Wuciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 12:0

71e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman onderschept slim de pass. Lejman met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Wuciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 13:0

77e minuut.
Stancu passt de bal in één keer door. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann speelt de bal door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Janišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 14:0

83e minuut.
Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu is nu in balbezit. Stancu probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Wuciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 15:0

90e minuut.
Lejman passt de bal in één keer door. Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans met een sublieme pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Wuciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MK-V 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 15%, MK-V 85%.
RTS Rado-West - MK-V 16:0