Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wsciekle Pizmaki Górnik Zabrze ksg1
532 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kopacz kopt de bal weg. Daar is Klag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polski is nu in balbezit. Polski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 1:0

9e minuut.
Lubszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior met een sublieme pass. Słupik heeft problemen om de bal te vangen. Słupik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kciuk rent richting de bal. Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ... Włoszczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Moskalewicz speelt de bal door. Lubszczyk rent richting de bal. Lubszczyk passt de bal met de wreef. Poparda rent richting de bal. Poparda haalt uit met een fantastische trap. Krótki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim probeert naar een medespeler te passen. Mroziak rent richting de bal. Polski onderschept slim de pass. Polski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wsciekle Pizmaki 57%, Górnik Zabrze ksg1 43%.
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 1:0

50e minuut.
Moskalewicz met een snelle inworp. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poparda geeft de bal voor. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:0

61e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Szurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szurowski geeft de bal voor. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:1

67e minuut.
Jaszczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzior rent richting de bal. Kędzior geeft de bal voor. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:2

68e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Klungelig pakt Lubszczyk de bal. Kopacz rent richting de bal. Kustosz rent richting de bal. Kustosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kustosz onderschept slim de pass. Kustosz speelt de bal door. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:3

78e minuut.
Poparda passt de bal zonder na te denken. Kędzior geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moskalewicz neemt de hoekschop. Polski springt en kopt de bal. Krótki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mroziak met een sublieme pass. Szmidt is nu in balbezit. Szmidt speelt de bal door. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kopacz is nu in balbezit. Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior speelt de bal door. Daar is Kustosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustosz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drywa trapt de bal weg van het doel. Mroziak kopt de bal weg. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel. Drywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wsciekle Pizmaki 57%, Górnik Zabrze ksg1 43%.
Wsciekle Pizmaki - Górnik Zabrze ksg1 2:4