Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequila Sunrise MK-V
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Steczowicz is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Rycha is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Franek is nu in balbezit. Piękny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franek. Piękny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycha. Rycha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franek met een snelle inworp. Raus rent richting de bal. Raus geeft een lange en hoge pass. Rycha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franek. Franek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequila Sunrise 50%, MK-V 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tequila Sunrise - MK-V 0:0

56e minuut.
Zwierzchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha passt de bal zonder na te denken. Bork is nu in balbezit. Bork haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tulimowski speelt de bal door. Zybertowicz met een sublieme pass. Bork heeft problemen om de bal te vangen. Bork haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tequila Sunrise - MK-V 0:1

71e minuut.
Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek is nu in balbezit. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wuciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tequila Sunrise - MK-V 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequila Sunrise 51%, MK-V 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tequila Sunrise - MK-V 1:1