Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Lechita FC Blade Dziki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Czajkowski is nu in balbezit. Kierski onderschept slim de pass. Króliczyński rent richting de bal. Czajkowski is nu in balbezit. Czajkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 1:0

16e minuut.
Grudziński geeft een hoge lob. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz geeft een hoge lob. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klytta trapt de bal weg. Rocki kopt de bal weg. Gardocki rent richting de bal. Gardocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 1:1

22e minuut.
Kierski is nu in balbezit. Grudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap. Zych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 2:1

44e minuut.
Strejlau geeft een hoge lob. Chodkiewicz rent richting de bal. Chodkiewicz passt de bal in één keer door. Czajkowski rent richting de bal. Czajkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Lechita 51%, FC Blade Dziki 49%.
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 2:1

69e minuut.
Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki passt de bal in één keer door. Gardocki is nu in balbezit. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny speelt de bal door. Klungelig pakt Gardocki de bal. Gardocki draait met de bal, schiet en ... Tyfos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 2:2

79e minuut.
Rocki kopt de bal weg. Trojanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerw. Czerw krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strejlau. Śmieszny raakt geblesseerd tijdens het duel. Kierski met een snel genomen vrije trap. Trojanowski is nu in balbezit. Czerw begaat een overtreding. Czerw krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Lechita 58%, FC Blade Dziki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Lechita - FC Blade Dziki 2:2