Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West Tequila Sunrise
kupa jeża Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 16.9
uitstekend Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Konopka onderschept slim de pass. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Lejman probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 1:0

9e minuut.
Miąszkiewicz rent richting de bal. Lejman verovert de bal door een tackle van achteren. Lejman passt de bal in één keer door. Stancu is nu in balbezit. Stancu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Janišek rent richting de bal. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Bigos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 2:0

11e minuut.
Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Janišek de bal. Stancu is nu in balbezit. Stancu draait met de bal, schiet en ... Bigos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Janišek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bełkowski de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 3:0

20e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann speelt de bal door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Stancu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mortelmans geeft de bal voor. Tabor probeert de bal aan de voet te houden. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tulimowski de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann speelt de bal door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 4:0

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bigos niet meer kan verder spelen. Maruda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel. Paal! Maruda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Stancu onderschept slim de pass. Stancu haalt uit met een fantastische trap. Tulimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tulimowski is nu in balbezit. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski schiet op doel. Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 5:0

33e minuut.
Villena kopt de bal weg. Bełkowski probeert de bal aan de voet te houden. Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Konopka verovert de bal door een tackle van achteren. Konopka speelt de bal door. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miąszkiewicz rent richting de bal. Lejman onderschept slim de pass. Lejman passt de bal met de wreef. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 6:0

45e minuut.
Villena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piękny de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel. Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 20%, Tequila Sunrise 80%.
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 6:0

46e minuut.
Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tabor met de inworp. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu onderschept slim de pass. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Janišek onderschept slim de pass. Janišek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 7:0

56e minuut.
Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Tulimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villena neemt de hoekschop. Janišek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stancu is nu in balbezit. Paal! Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 8:0

57e minuut.
Stancu passt de bal met de wreef. Janišek rent richting de bal. Stancu rent richting de bal. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann passt de bal met de wreef. Łakomiec is nu in balbezit. Janišek onderschept slim de pass. Janišek draait met de bal, schiet en ... Maruda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejman is nu in balbezit. Lejman passt de bal met de wreef. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 9:0

77e minuut.
Peściński met een sublieme pass. Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Peściński kopt de bal weg. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek passt de bal in één keer door. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maruda trapt de bal weg. Stancu kopt de bal weg. Tulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Janišek rent richting de bal. Janišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 10:0

87e minuut.
Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Lejman verovert de bal door een tackle van achteren. Lejman geeft een lange en hoge pass. Janišek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maruda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Piękny kopt de bal weg. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 15%, Tequila Sunrise 85%.
RTS Rado-West - Tequila Sunrise 10:0