Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wsciekle Pizmaki dandan
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Lubszczyk onderschept slim de pass. Lubszczyk speelt de bal door. Poparda is nu in balbezit. Poparda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lubszczyk geeft een lange en hoge pass. Koszucki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poparda. Poparda krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Laska met een snelle inworp. Trochim rent richting de bal. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moskalewicz. Piątkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koszucki met een snel genomen vrije trap. Missał rent richting de bal. Missał haalt uit met een fantastische trap. Drywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nicoń de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wsciekle Pizmaki - dandan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wsciekle Pizmaki 48%, dandan 52%.
Wsciekle Pizmaki - dandan 0:1

51e minuut.
Dudziak heeft problemen om de bal te vangen. Polski rent richting de bal. Dudziak is nu in balbezit. Polski verovert de bal door een tackle van achteren. Polski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klag is nu in balbezit. Kafel onderschept slim de pass. Kafel speelt de bal door. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poparda schiet op doel. Kowal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Missał de bal onder controle te krijgen. Polski rent richting de bal. Lubszczyk is nu in balbezit. Polski rent richting de bal. Polski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Klag met de inworp. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kopacz probeert naar een medespeler te passen. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal in één keer door. Missał rent richting de bal. Missał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Poparda onderschept slim de pass. Poparda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lubszczyk de bal onder controle te krijgen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Nicoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicoń geeft de bal voor. Klag rent richting de bal. Klag geeft de bal voor. Missał springt en kopt de bal. Drywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Marczuk speelt de bal door. Lubszczyk rent richting de bal. Lubszczyk speelt de bal door. Poparda rent richting de bal. Poparda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wsciekle Pizmaki 50%, dandan 50%.
Wsciekle Pizmaki - dandan 0:1