Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Jarosław CF MK-V
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz passt de bal met de wreef. Bork is nu in balbezit. Bork draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marcola de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lenczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski begaat een overtreding. Lenczewski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bork is nu in balbezit. Marcola is nu in balbezit. Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Bork draait met de bal, schiet en ... Stachurski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jarosław CF - MK-V 0:1

28e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek onderschept slim de pass. Franek passt de bal in één keer door. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jarosław CF - MK-V 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jarosław CF 61%, MK-V 39%.
JKS Jarosław CF - MK-V 0:2

52e minuut.
Kałkus geeft de bal voor. Klungelig pakt Bork de bal. Kałkus rent richting de bal. Bork rent richting de bal. Bork haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rycha kopt de bal weg. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jarosław CF - MK-V 0:3

64e minuut.
Klungelig pakt Zwierzchowski de bal. Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram passt de bal in één keer door. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski geeft een hoge lob. Inworp. Raus met de inworp. Zybertowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dragon met de inworp. Rytel is nu in balbezit. Maculewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rytel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wolfram kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jarosław CF - MK-V 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jarosław CF 61%, MK-V 39%.
JKS Jarosław CF - MK-V 1:3