Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequila Sunrise Cudne Ostrygi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Abadan is nu in balbezit. Abadan speelt de bal door. Olszowiak rent richting de bal. Olszowiak draait met de bal, schiet en ... Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bełkowski rent richting de bal. Patera is nu in balbezit. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Środoń geeft een hoge lob. Peściński kopt de bal weg. Abadan probeert de bal aan de voet te houden. Olszowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowiak haalt uit met een fantastische trap. Maruda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio speelt de bal door. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piękny speelt de bal door. Klungelig pakt Paździor de bal. Parzonka onderschept slim de pass. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parzonka rent richting de bal. Parzonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequila Sunrise - Cudne Ostrygi 1:0

38e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Puzio onderschept slim de pass. Puzio passt de bal zonder na te denken. Bełkowski is nu in balbezit. Puzio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequila Sunrise 63%, Cudne Ostrygi 37%.
Tequila Sunrise - Cudne Ostrygi 1:0

68e minuut.
Mościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski rent richting de bal. Mościński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mościński krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Peściński met een snelle inworp. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequila Sunrise - Cudne Ostrygi 2:0

79e minuut.
Jeliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Abadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abadan met een sublieme pass. Olszowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequila Sunrise - Cudne Ostrygi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequila Sunrise 33%, Cudne Ostrygi 67%.
Tequila Sunrise - Cudne Ostrygi 2:1